Af - 07/11-16 20:27

Ekspert: Drop denne date, hvis du gerne vil have date nummer toEkspert: Drop denne date, hvis du gerne vil have date nummer to

Man ser hele tiden folk på den, men den virker slet, slet ikke.

Bildstrecke im Grossformat »

Her er danskernes yndlingsdates ifølge dating-appen Happn.

En professionel 'Kirsten Giftekniv' giver sit ene råd til, hvilken type date, man for alt i verden bør undgå, hvis man gerne vil have et forhold.

Det skriver Daily Mail.

Skal vi ses til en kop kaffe eller en øl? Hvis du har sagt den sætning, så har du formentlig dødsdømt et potentielt forhold med den person du gerne vil ud med. Det er i hvert fald vurderingen fra en professionel matchmaker, der mener, at daten på en café eller over en øl er den sværeste date at komme videre fra.

25-årige Simone lever af at sugardate rige, ældre mænd: - Jeg kunne aldrig date en, som ikke er rig
25-årige Simone lever af at sugardate rige, ældre mænd: - Jeg kunne aldrig date en, som ikke er rig

Australske Louanne Ward er professionel og tager omkring 100.000 danske kroner for at sætte dig op med en god partner. Hendes klientel er som regel ekstremt velhavende mennesker, der er klar til at bruge op til 10.000 dollar på at finde frem kærligheden.

Her afslører hun det ene sted, hvor mere end 99 procent af alle gode dates går hen for at dø.

- Lokaliteten er nøgen. Ingen barer og ingen cafeer. Hvis du når videre til en anden date efter en kop kaffe, så er du én ud af en million. Det sker simpelthen ikke for de fleste, siger hun til Daily Mail.

I stedet foreslår hun, at man forsøger at finde en fælles interesse og prøve at udbygge den. Hun foreslår desuden, at man ikke skal lægge sine første dates i weekenden, hvor de fleste har et stramt progrem, men i stedet bør planlægge efter at skulle på to dates. En på en hverdagsaften og så kan man ses til en frokost i weekenden som anden date.

Et godt sted at mødes første gang kunne være en cocktailbar.

- Cocktail-dates er perfekte, fordi man sammen kan finde frem til, hvad man kan lide, og snakker man ret meget sammen i processen, når man vælger en cocktail sammen. Det er det samme, når man bestiller mad sammen, og det er en vigtig udveksling, lyder det fra Louanne Ward.


Desuden foreslår hun aktive stævnemøder såsom en tur i luftballon eller en gåtur på stranden, der så kan følges op med en kop kaffe. Det er vigtigt, at man oplever noget sammen.

Hun anbefaler ligeledes, at man mindst sætter omkring to og en halv time af til den første date, så man kan nå at komme ind på livet af hinanden.

13 singler afslører: Her er vores værste første dates nogensinde
13 singler afslører: Her er vores værste første dates nogensinde

Selv om dating-programmer på tv og hele online-kødmarkedet har vundet frem, så mener Louanne Ward stadig, at der er plads til romantik i den virkelige verden.

Og det behøver ikke at være dyrt, vurderer den professionelle Kirsten Giftekniv:

- Kreativitet spiller den største rolle, ikke penge. Nogle gange er det de mest enkle dates, der er de bedste. Hvilken kvinde elsker ikke, når en mand har pakket en flaske bobler, lidt ost og kiks og en bakke jordbær i en picnickurv sammen med et tæppe, og man så kan se solen gå ned sammen?

Dette foretrækker danskerne at gøre på den første date
Dette foretrækker danskerne at gøre på den første date


LÆS OGSÅ: Ekspert: Dette sted skal du IKKE tage hen på den første date

LÆS OGSÅ: 5 tegn der afslører om en person synes, du er attraktiv

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anklager kræver livstid til Fehår
bt.dk
Politiet hylder ærlig mand: 'Hvis...
bt.dk
Tætte venner klar til at hjælpe...
bt.dk
Han kom alene tilbage fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx