Af - 16/06-16 19:17

Her er den mest utro fodstørrelseHer er den mest utro fodstørrelse

Undersøgelsen er baseret på 1.500 britiske mænd.

Bildstrecke im Grossformat »

Her er en liste over de ti mest utro nationer i verden fra 2015. Danmark ligger foruroligende højt.

En britisk undersøgelse viser, at der er en klar sammenhæng imellem mænds skostørrelse og risikoen for, at han tager et sidespring.

Det skriver britiske Express.

Du ved måske, hvad man siger om en mand med store fødder? Han har også noget andet, der er stort - og det er ikke indholdet i boksershortsene, men snarere sult på andre kvinder.

Det viser en undersøgelse blandt 1.500 mænd på hjemmesiden illicitencounters.com, en britisk hjemmeside, der sørger for kontakt imellem gifte folk, der gerne vil prøve en anden dobbeltseng end den hjemmevante hos deres ægtefælle.

Var konen utro på kontoret - men så filmede hun det hele
Var konen utro på kontoret - men så filmede hun det hele

Undersøgelsen viser, at skillelinjen imellem en trofast kæreste og en, der er begærlig efter eventyr på siden er den engelske størrelse ti, der svarer til 44 2/3 i de gængse størrelser, der er mest udbredt i Danmark. Er foden større, så er risikoen også større for at handyret er utro. Dobbelt så stor.

De mest trofaste mænd svinger i at bruge sko, der spænder i størrelserne fra 40 2/3 til 43 2/3.

Når det derimod kommer til den mest utro størrelse på fodtøj, så skal man som monogamt anlagt kvinde tage sig i agt for den luskede størrelse 45 1/3. Den er nemlig snitvist den mest tilbøjelig til at stå inden for døren hos en fremmed kvinde.

Model ræd for utroskab: - Jeg er skjult psykopat
Model ræd for utroskab: - Jeg er skjult psykopat

Model lægger
Model lægger "beviser" for utroskab op på sin kærestes Facebook-profil

- Selv om mange sikkert ville sige, at der ligger flere ting til grund for, at man ender i en affære end skostørrelsen, så lyver data ikke, siger Christian Grant, der er talsmand for utroskabssitet.

Han forsætter:

- Mænd, der har en skostørrelse større end 45 1/3 tæller hele 85 procent af mændene på hjemmesiden, mens de resterende 15 procent har en skostørrelse på 43 1/3 eller derunder.

Kvinder, der er udsat for utroskab, vinder til sidst
Kvinder, der er udsat for utroskab, vinder til sidst

Kendte mandlige sidespringere, som for eksempel Bill Clinton, Tiger Woods og Hugh Grant bruger alle en stor skostørrelse, der stemmer overens med undersøgelsens resultat.

Når det kommer til kvinderne, så er der dog ikke en klar sammenhæng imellem størrelsen på deres fødder, og passionen for et stykke med fremmed mand. Sådan er verden så uretfærdig.


LÆS OGSÅ: Glem 7-årskrisen: De fleste er utro meget før

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx