Af Simone Augusta Lundt - 26/07-17 07:36

Har du også undret dig? Derfor kommer der små huller i din bluseHar du også undret dig? Derfor kommer der små huller i din bluse

Små huller i dine t-shirts, bluser eller trøjer sker en gang i mellem. Man kan måske tro, at det er på grund af møl, men sandheden er ofte helt anderledes. Og så er det tilmed noget, som du rimelig nemt kan undgå, så dit tøj ser lige så nyt ud, som da du købte det.

storybild

Trøje med hul.

Direktøren Bayard Winthrop for det amerikanske tøjmærke American Giant forklarer til Today, at de helt små huller, der ofte kommer i bluser eller t-shirts, kan undgås. De kommer ofte, fordi din bluse eller overdel bliver ved med at gnide mod dine jeans eller bæltet på dine bukser.

De konstante gnidning ødelægger til sidst trådene i blusen, så der kommer et lille hul. Men det kan være lidt omsonst bare at smide bukser og bælter i skraldespanden for at redde dine bluser, så derfor har Bayard Winthrop et andet råd.

»Kig efter tøjmærker, der fortæller, hvilken type bomuld, de bruger til deres tøj - en længere længde på fibrene er et godt tegn - og som fortæller, hvordan tøjet er lavet,« siger han, og uddyber at fabrikanterne gerne nævner det, hvis de bruger bomuld af en god kvalitet - her fremhæver han selv bomuldstypen supima.

Ifølge Bayard Winthrop er det bedre at købe en bluse, der koster lidt mere, end den, der måske er lavet af viskose eller billig bomuld. Den dyre vil nemlig kunne betale sig i sidste ende, da der ikke kommer huller, og på den måde vil den være flottere i længere tid.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere skovrider med...
bt.dk
Legenden Iniesta takkede af i smal...
bt.dk
Blev enkemand som 38-årig: Nu er...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx