Af - 15/09-16 13:07

Nyt studie: Skæg gør mænd mere attraktiveNyt studie: Skæg gør mænd mere attraktive

Tillykke til alle jer mænd med skæg!

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis du er single og har skæg, så er det en god ide at beholde det.

Din chance for at finde den store kærlighed er nemlig væsentligt bedre, hvis du har skæg, viser et nyt studie fra University of Queensland.

Ny skægtrend spreder sig på nettet
Ny skægtrend spreder sig på nettet

I undersøgelsen blev kvinder bedt om at vurdere en række computerfremstillede billeder af mænd med varierende grader af skægvækst - fra glatbarberet til fuldskæg. Her viste det sig, at mænd med tre dage gammeltskæg var mest attraktive hos kvinder, der ledte efter en kortvarig romance, mens mænd med fuldskæg var favoritten hod de kvinder, der ledte efter langvarige forhold, skriver Daily Mail.

Ifølge forskerne er skæg med til at øge en mands maskuline udtryk, som sender et signal til kvinder om, at de er bedre til at reproducere og overleve, hvilket skulle hænge sammen med kvindernes øgede interesse.

Ekspert: Derfor har Prins Henrik groet sig en 'mundkusse'
Ekspert: Derfor har Prins Henrik groet sig en 'mundkusse'

Tidligere har forskning vist, at mænd med et mere feminint udtryk som bløde træk ved kæben, smalle næser og fyldige læber er det mest attraktive hos kvinder, der søger langvarige forhold, mens mænd med skæg tiltrækker kvinder, der vil have en hurtig og kort flirt.

Rose stoppede med at barbere sig - og så fik hun fuldskæg
Rose stoppede med at barbere sig - og så fik hun fuldskæg

Metroxpress har tidligere skrevet om, at mænds skæg er fyldt med afføring. Her lød ekspertens anbefaling, at man skal vaske sine hænder og skæg og lade være med at sidde at klø dig sig i skægget.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx