Af - 28/04-15 11:48

Stephen Hawking: - I et andet univers er Zayn stadig med i One DirectionStephen Hawking: - I et andet univers er Zayn stadig med i One Direction

En af verdens førende fysikere, Stephen Hawking, svarede i weekenden på spørgsmål om mere og mindre seriøse emner inden for fysikkens verden.

storybild

Stephen Hawking brugte mest tid på at snakke om rummets mysterier, men der var også plads til at besvare et spørgsmål om One Direction og deres tidligere medlem Zayn Malik. (Billede: AP Images)

- Endelig et spørgsmål om noget vigtigt.

Sådan lød det ifølge Buzzfeed fra den verdensberømte forsker Stephen Hawking, da han i weekenden blev spurgt om følgende under et foredrag i Sydney i Australien:

- Hvad tænker du omkring den kosmologiske effekt af, at Zayn Malik forlod One Direction og dermed efterlod millioner af piger verden over med knuste hjerter?

Og selv om man måske ikke skulle tro, at der ville komme noget særligt svar på det spørgsmål, så valgte Stephen Hawking at servere en omgang astronomisk håb til boybandets mange fans:

- Mit råd til alle hjerteknuste piger er at rette fokus mod forskning inden for teoretisk fysik, fordi en dag vil der muligvis komme beviser på parallelle universer.

- Det vil ikke være umuligt, at der er uden for vores eget univers findes et andet og anderledes univers. Og der vil Zayn stadig være med i One Direction, lød svaret fra Stephen Hawking, der også lige tilføjede, at pigen, der stilte spørgsmålet, sagtens kunne være gift med ham i et andet univers.Vil robotter gøre os til slaver? Eksperter er uenige
Vil robotter gøre os til slaver? Eksperter er uenige

Spørgsmålet var det sidste, som den verdensberømte fysiker nåede at svare på, da han holdt foredrag i Operahuset i Sydney. Inden da havde der også været plads til mere seriøse emner, blandt andet menneskehedens fremtid.

- Vi bliver nødt til at fortsætte med at bevæge os ud i rummet for at sikre menneskehedens fremtid. Jeg tror ikke, at vi vil overleve 1000 år mere uden at skulle flygte fra den her skrøbelige planet, lød det fra Stephen Hawking.

Ifølge The Independent har han flere gange været ude at advare omkring forskellige ting, der kan være farlige for menneskeheden. Det gælder blandt andet kunstig intelligens og farerne ved menneskers barbariske egenskaber.

I februar var Stephen Hawking ude at sige, at mennesker derfor bliver nødt til at oprette kolonier på andre planeter som en slags 'livsforsikring'.

'Verdens klogeste mand' slår alarm: Kunstig intelligens kan udrydde os alle
'Verdens klogeste mand' slår alarm: Kunstig intelligens kan udrydde os alle

Under foredraget var der også tid til at snakke om Stephen Hawkings sygdom, ALS, der gør, at han ikke kan bruge sin krop og må sidde i kørestol, mens der også var spørgsmål om filmen 'The Theory of Everything', der handler om fysikerens liv.

Her fortalte Stephen Hawking, at der gerne måtte have været mere plads til "mere fysik frem for følelser", men at han ikke vil fortælle instruktørerne, hvordan de skal lave film, så længe de heller ikke fortæller ham, hvordan man løser universets mysterier.

- Det er det tætteste, jeg nogensinde vil komme på at rejse tilbage i tiden, lød hans vurdering af filmen.

One Direction taler ud om hjerteskærende brud
One Direction taler ud om hjerteskærende brud

Selv om Stephen Hawking holdt sit foredrag i Sydney, var han faktisk slet ikke fysisk til stede på scenen. I stedet sad han på Cambridge Universitet, og så var han på scenen i Sydney via et 3D-hologram.

Det udnyttede han til at forlade scenen i bedste Star Trek-stil, da han sluttede med at sige: "Beam me up, Scotty," mens hologrammet forsvandt i et lysglimt.

LÆS OGSÅ: CHOK: Medlem forlader One Direction!

LÆS OGSÅ: TV: Dagens Hemmingsen - Faldt du også for denne falske Facebook-gruppe?

LÆS OGSÅ: TV: Ny vild verdensrekord - se hvor hurtigt han løser en Rubiks terning

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx