Af - 20/01-15 07:58; Opdateret: 20/01-15 08:43

Ny viden: Eksperter hævder, at tis bekæmper uren hudNy viden: Eksperter hævder, at tis bekæmper uren hud

I det 18. århundrede skulle kvinder angiveligt have badet i urin for at gøre huden smukkere, mens Madonna har sagt, at hun har brugt sin egen urin til at forebygge fodsvmap. Men ville du tage midlet i brug for at bekæmpe uren hud?

storybild

Du har måske prøvet diverse cremer for at slippe af med den der ene bums, der fylder hele ansigtet? Men hvis vi nu fortæller dig, at urin faktisk er det bedste trick til at slippe for uren hud, ville du så tage det i brug?

Daily Mail hævder, at have fundet svaret på alle kvinders problemer, nemlig urin.

I bogen ”Din egen perfekte medicin” beskriver forfatteren Martha Christy, hvordan urinterapi eller uroterapi, som hun også kalder det, har historisk forankring som medicin i det tidlige Egypten, Kina og Indien.

Allerede ved 10. uge: Håndkøbstest afslører kønnet på dit barn
Allerede ved 10. uge: Håndkøbstest afslører kønnet på dit barn

Hun forklarer desuden, at urin, takket være dets antibakterielle funktion, hjælper til at booste kroppens immunitet overfor sygdomme.

Urinens enzymer, vitaminer og mineraler vil hjælpe på de områder, der er ramt at urenheder som akne, eksem, svmapeinfektioner og meget. Du skal altså blot påføre noget af den gyldne væske på de ramte områder.

Slut med at tisse i vandet: Denne opfindelse afslører dig
Slut med at tisse i vandet: Denne opfindelse afslører dig

Martha Christy går faktisk så langt som at sige, at det vil styrke dit helbred hvis du drikker og tager bad i din egen urin. Her refererer hun til det 18. århundrede i Frankrig, hvor kvinder skulle have badet i urin for at få en smuk hud.

Også popstjernen Madonna skulle efter sigende have udtalt, at hun sværger til det noget alternative ritual. I et David Letterman Show udtalte hun: - At tisse i badet er virkelig godt, det bekæmper fodsvamp.

Forskere opklarer sprøjteorgasmens hemmelighed
Forskere opklarer sprøjteorgasmens hemmelighed

Det er dog ikke alle, der er lige enige i mirakelkuren. Selvom urin er tæt på at være sterilt mener flere læger, blandt andet Doktor Rob Hicks, at man ikke får meget gavn ud af de fem procent næringsstoffer, der er i urin efter det har været igennem systemet.

LÆS OGSÅ: Besked til studerende: Nu skal du tisse i dit brusebad

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx