Af - 30/10-16 19:21

Eksperter: Her er de tre hemmeligheder bag et langt forholdEksperter: Her er de tre hemmeligheder bag et langt forhold

To engelske eksperter i forhold kommer med tre hemmeligheder bag et langt, velfungerende forhold.

Bildstrecke im Grossformat »

Har du tabt alt håb om at finde kærligheden og i stedet allieret dig med en sød kat, kan du i galleriet i toppen se nogle tegn på, om din kat mon kan lide dig.

Opskriften på evig kærlighed er noget, mange søger. De fleste har nok oplevet et ellers velfungerende forhold før eller siden gå i vasken. Og det er ikke altid utroskab eller lignende, der er skyld i det. Det kan i høj grad ligge i detaljen.

Ærlige Irina: Jeg sagtens stå med en pande i hånden og tænke … 'I WILL smack you'
Ærlige Irina: Jeg sagtens stå med en pande i hånden og tænke … 'I WILL smack you'

Det understreger Jacqui Gabb, en engelsk forsker der betegnes som en regulær ekspert i kærlighedsforhold, og hendes kollega Meg John Barker i en ny bog med navnet 'The Secrets of Enduring Love: How to Make Relationships Last'.

Overfor Independent afslører Jacqui Gabb de tre vigtigste faktorer bag et langt, velfungerende forhold:

Kommunikation


Hun fortæller, at for nogle par kan lange snakke om problemer føles terapeutisk, mens andre par opnår samme effekt gennem uverbal kommunikation, hvor de går en tur sammen eller putter foran fjernsynet.

De små ting


I forskernes studie var det tydeligt, at små gerninger såsom at lave en kop te til din partner, kan betyde meget i længden:
- Nogle folk har den her idé om, at jo dyrere end gave er, jo mere betyder den og gør op for andre ting. Men ofte er det, de helt almindelige små ting, der betyder mest, som for eksempel at vaske op, gå ud med skraldet osv, fortæller forskerne.

At grine sammen


- Det er ikke så meget det at grine af en eller anden film, men mere i forhold til at være på samme bølgelængde, når det kommer til humor og at have det sjovt. Det giver den der personlige viden om din partner - på et dybere niveau - og en forståelse for hinanden, fortæller de.
- Nogle gange har man, midt i en diskussion, bare behov for at kunne lette trykket med et grin, og det kan være sundt.

LÆS OGSÅ: Fyre afslører: Da dette øjeblik indtraf, stoppede jeg med at elske hende

LÆS OGSÅ: Her er madrassen, som de fleste mænd i et forhold vil elske

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx