Af - 03/07-16 10:20

LISTE: 5 grunde til at du IKKE skal have sex i badetLISTE: 5 grunde til at du IKKE skal have sex i badet

Der er flere grunde til ikke at have sex i badet, end man lige går og tror.

Bildstrecke im Grossformat »
Cosmopolitan har snakket med lægen Karen Elizabeth Boyle for at høre, hvad der er kan gøre sex i badet farligt. Klik gennem galleriet for at få hendes svar. Mange tror, at sex i badet ikke kan føre graviditet. Dette ses blandt andet i Google, hvor det andet ordforslag, der kommer frem, når man søger "shower sex", er "pregnant". Boyle forklarer dog, at vand og sæbe ikke forhindrer, at kvinden kan blive gravid. Vand er ikke skadeligt, når man har sex, men skal ikke bruges som erstatning til glidecreme. Samtidig skal sæbe ikke bruges som erstatning til glidecreme, da dette kan medføre infektioner, fortæller lægen. Der er risiko for at falde, når man har sex på det glatte gulv i badet. Men det er ikke det værste, der kan ske. Chancen for at penis kan bøje i en forkert vinkel er større i badet end eksempelvis i sengen, da man i badet er nødt til at være i mere udfordrende positioner. Lægen fortæller, hvad dette i værste fald kan betyde: - Mænd kan faktisk risikere at få et brud på deres penis, hvis den bøjer eller knækker i en mærkelig position. Det kan resultere i, at penisen bliver meget hævet og forslået, hvilket kræver en akavet tur til skadestuen for at undgå seriøse penis-skader. Ligesom tilfældet var med graviditet, tror mange folk, at risikoen for at få kønssygdomme er lavere, hvis man har sex under bruseren. Men dette er langt fra tilfældet. Karen Boyle forklarer, at der faktisk kan være større risiko for at få en lang række kønssygdomme, hvis man har badsex. Som alle andre steder er det en rigtig god idé at bruge prævention i badet. Men kondomer virker mindre effektivt i badet, fordi det har større risiko for at glide af. Selvom det ikke gør kondomet helt lige så sikkert som i sengen, anbefales det, at kondomet sættes på, før man træder ind under bruseren.

Mange har en fantasi om sex i badet som en fræk og elegant akt. Men i virkeligheden er badsex noget mere akavet, end voksenfilmene fremstiller det.

10 frække sexfantasier der er MEGET sværere end de ser ud til
10 frække sexfantasier der er MEGET sværere end de ser ud til

Det er koldt, gulvet er glat, man får shampoo i øjnene, og så er der ikke plads til at udfolde sig.

Udover dette er der en række helt konkrete grunde til, at seksuelt samkvem under den rindende bruser faktisk kan være en knap så god idé. Esquire har lavet en liste over ting, der gør badsex farligt.

Liste: Se de vilde undskyldninger for ikke at afvise sex
Liste: Se de vilde undskyldninger for ikke at afvise sex

Se de fem grunde til, at man ikke skal have sex i badet i galleriet øverst i artiklen.

Hvis du alligevel tænker, at badsex er en lækker idé, skal du måske lige tjekke de 12 ting du IKKE skal gøre, når du dyrker sex i badet.

LISTE: 6 ting, du ALDRIG bør gøre i sengen
LISTE: 6 ting, du ALDRIG bør gøre i sengen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx