Af - 29/03-17 20:46; Opdateret: 29/03-17 21:23

LISTE: Disse 6 ting forlænger mænds liv mestLISTE: Disse 6 ting forlænger mænds liv mest

Læs med her, mænd - der er nok nogle ting, I bliver glade for at høre.

Bildstrecke im Grossformat »
Det skulle ifølge videnskabelige undersøgelser give mænd en positiv tankegang at se på bryster, og det er for længst bevist, at livsglæde forlænger ens liv. At kigge på søde dyr skulle i øvrigt have samme effekt (og velsagtens mindske risikoen for en lussing fra den, du kigger pås side). Hvis mænd får tilstrækkeligt mange orgasmer, kan det forlænge deres liv med mellem tre og otte år. Undersøgelser viser, at mænds dødsrisiko falder med helt op til 50 procent, hvis de ofte dyrker sex. Lagengymnastik reducerer også stress, hvilket mindsker risikoen for alvorlig sygdom. Gifte mænd har en længere gennemsnitlig levetid end singlemænd, så hvis du vil blive gammel, bør du 'slå dig ned' - og helst i en ung alder. Ifølge Medical Daily forlænges en mands forventede levetid, jo længere tid han er gift. Mænd lever markant længere, hvis de får mindst et barn, viser videnskabelige undersøgelser. Når fædre fylder 60 år, vil de i gennemsnit have lagt to år til deres forventede levetid. Så selvom det til tider kan være hårdt arbejde at opdrage de små, er det umagen værd - også for dig selv. Det forbedrer både din livskvalitet og din mulighed for at blive gammel, hvis du tager ansvar for dit eget liv. Ja, den er god nok. Mænd med lidt på sidebenene og en mave, der kryber ud over buksekanten, har mindre risiko for at få hjerteanfald og prostatakræft end slankere mænd. De er ifølge undersøgelser også mere tilbøjelige til at bruge tid sammen med deres børn, hvilket jo - som nævnt tidligere - har en positiv effekt på mænds forventede levetid.

Det modsatte køn har en magisk tiltrækningskraft på de fleste mænd - og det er der en rigtig god grund til; altså ud over den åbenlyse om, at menneskeheden jo skal forplante sig for at overleve.

Videnskabelige undersøgelser viser nemlig, at mænd lever længere og lykkeligere, hvis de dyrker meget sex - og bruger tid på at kigge på bryster.

Liste: 4 måder du slipper for at blive forkølet på
Liste: 4 måder du slipper for at blive forkølet på

LISTE: Du ved, du er en fortabt single-pige, når...
LISTE: Du ved, du er en fortabt single-pige, når...

Det skriver Medical Daily, som på baggrund af forskellige studier har lavet en top-6 over, hvad der forlænger mænds levetid mest. Og det er god læsning for alle jer, der elsker kvinder - og en god bøf i ny og næ.

Se listen ved at klikke dig igennem galleriet herover.

LISTE: 10 tegn på at du IKKE har børn
LISTE: 10 tegn på at du IKKE har børn

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Mogens Palle afslører snedig plan:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx