Af - 11/03-15 16:24; Opdateret: 11/03-15 18:30

LISTE: 9 ting du skal indtage, hvis du vil dyrke sex i aftenLISTE: 9 ting du skal indtage, hvis du vil dyrke sex i aften

Ernæringsekspert Per Brændgaard åbner op for posen af visdom.

Bildstrecke im Grossformat »

KLIK GENNEM GALLERIET FOR OVEN FOR AT SE EN RÆKKE AF DE GODE FØDEVARE.

Kan det betale sig at lave et lækkert måltid til din udkårne? Ja. Eller der er hvert fald en række ting, som kan give pote at servere i løbet af en aften.

Metroxpress har fået en lille snak med ernæringsekspert og leder af center for bevidst sundhed på At Work Skolen, Per Brændgaard, der fortæller, hvilke føde- og drikkevarer, som sætter gang i sexlivet.

Men først og fremmest til alle 'tvivlerne' derude:

- Der er helt klart nogle faktorer i kosten, som i særlig grad kan fremme lysten til sex både på lang og kort sigt, slår han fast.

Per Brændgaard lægger dog vægt på, at der er intet i maden, der har en direkte Viagra-effekt, men maden kan være med til at facilitere den gode sex.

15 ting du ikke skal indtage hvis du skal dyrke sex i aften
15 ting du ikke skal indtage hvis du skal dyrke sex i aften

Og her kan der både være tale om lysten til sex, men også selve ydeevnen.

- Det handler om at følge de kostråd, der hjælper med at forebygge hjertekar sygdomme og diabetes. Folk, der har disse lidelser, har manglende sexlyst og impotens som problemer. Et af de første tegn på åreforkalkning er, at det kommer til at knibe med blodgennemstrømning til de ædlere dele, siger han.

Helt generelt er det godt at tænke på sex, som en form for motion. Man burde jo heller ikke spise en stor tre retters menu, inden man løber et maraton.

Derudover peger ernæringseksperten også på en anden pudsig faktor:

- En hvilken som helst madvare, som man tror på, ville øge sexlysten på grund af placeboeffekten. Ligesom mange sportsfolk har ritualer, så kan folk også opleve noget tryghed ved at have sådan nogle ritualer, inden de dyrker sex.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Finn blev mistænkt i Emilie...
bt.dk
Borgmester skyder københavnsk Formel...
bt.dk
Trappevasker arbejdede sig op som en...
bt.dk
Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx