Af - 13/03-17 20:51; Opdateret: 13/03-17 21:13

10 tegn på, at du har en høj intelligens10 tegn på, at du har en høj intelligens

Begavede mennesker har ofte en meget syg humor.

Bildstrecke im Grossformat »
Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet.

I galleriet: Hvad farver siger om intelligens.

Der findes en række personlighedstræk og kendetegn, der af forskere bliver forbundet med høj intelligens.

Det skriver Metro.

Flere af trækkene er ganske overraskende, men ikke desto mindre videnskabeligt bevist, skriver det britiske medie, som angiver deres kilder her.

Om man er mere intelligent, hvis man besidder alle de 10 kendetegn, end hvis man kun har otte, melder artiklen intet om, men det skader nok ikke at være i besiddelse af en del af dem.

Listen er som følger:

Du lærer af dine fejl

Du kan argumentere intelligent

Du synes ikke selv, du er intelligent

Du elsker syg humor

Du elsker at være alene

Du er fysisk doven

Du har taget ulovlige stoffer

Du tror ikke på Gud

Du poster ikke 'inspirational quotes' på Facebook

Du er det første barn i familien


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Chokfyring i Superligaen: Fyrer...
bt.dk
Patrick Nielsen fik pludselig...
bt.dk
'Jørgen de Mylius ville gerne ha’ mit...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx